25 Nov 2023 : ADTEC Jerantut sertai Kejohanan Sukan TVET Pantai Timur

Kejohanan Kecemerlangan Modal Insan TVET Pantai Timur 2023 yang dianjurkan di Institut Kemahiran Tinggi Belia Negara (IKTBN) Temerloh telah disempurnakan perasmian penutup oleh YB Young Syefura Othman, Ahli Parlimen Bentong,Pahang. Program sukan TVET yang merangkumi tiga buah negeri ini disertai semua IKBN dan IKTBN Pantai Timur, Majlis Sukan Kolej Komuniti (MASKOM) Pahang serta institusi TVET lain seperti Politeknik Pahang, ADTEC Jerantut serta ILP Kuantan.

Tahniah dan syabas di atas penganjuran yang baik oleh IKTBN Temerloh serta sekalung penghargaan kepada semua pelajar dan pegawai dari ADTEC Jerantut yang turut menyertai pertandingan ini khasnya Acara Memanah (VIP),Memanah, Ping Pong, Bola Jaring, E-sports ML, E-Sports PUBG, Dart, Sepak Takraw, Futsal, Bola Tampar dan Bowling.

Jom masuk ADTEC Jerantut! Klik link ini >>>https://tinyurl.com/2jnwxp5y

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"

Recommended Post

Image
Kemaskini Terakhir: Jumaat 19 Julai 2024.

© 2024 ADTEC Jerantut. Designed By BPSM AJ