Perjalanan Minggu Silaturahim

3 Ogos 2023 : Perjalanan Minggu Silaturahim

Minggu Suai Kenal (MSK) atau lebih dikenali sebagai Minggu MSR (Silaturahim) bertujuan untuk mendedahkan para pelajar kepada suasana kampus ADTEC Jerantut serta memupuk semangat perpaduan dan saling hubungan di antara pelajar dan juga warga ADTEC Jerantut. Program yang dirangka hampir seminggu ini, sudah pasti dapat mengeratkan silaturahim di antara semua pihak yang terlibat untuk semangat kerja secara berpasukan.

Sehingga hari ketiga ini, para pelajar telah didedahkan kepada taklimat asrama, taklimat dari Unit berkaitan pelajar khasnya CESS, BKKL dan juga BPPL. Ceramah dari jabatan awam dan program kerohanian juga dititikberatkan untuk pembangunan sahsiah. Latihan dalam kumpulan, program sukan dan riadah serta sesi disiplin turut menjadi agenda dalam meningkatkan keyakinan para pelajar.

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"