KJP Madani bersama SMK Padang Piol

23 Sept 23 : KJP Madani bersama SMK Padang Piol

ADTEC Jerantut meneruskan usaha untuk menyebarluas kemahiran berasaskan kreativiti, inovasi dan robotik. Program KJP Madani untuk sekolah luar bandar, SMK Padang Piol ini merupakan program khas iaitu Program Outreach Kemahiran Daya Cipta di bawah inisiatif Kementerian Sumber Manusia (KSM).

Melihat kepada komitmen dan semangat sejumlah 16 orang pelajar serta 3 orang guru pengiring yang turut serta, ia menggambarkan kesungguhan para pelajar untuk menguasai teknologi kejuruteraan khususnya mekanikal, elektronik dan juga pengaturcaraan. Tahniah para pelajar, guru dan pihak pengurusan yang sama-sama berusaha untuk menjadikan program berjalan lancar.

#JTM #jerantut #adtecjerantutpahang #caritempatbelajar #latihan #skills #adtecjerantut #pelajar #kemahiran #tvet #mahir #kimpalan #ipd #polimer #pembuatan #ndt #boilers

Cari tempat belajar menarik? Peluang kerja mudah? "Jom Masuk ADTEC Jerantut" "Aok Nok Koner Weh?, Moh la masuk ADTEC Jerantut!" "Kemahiran dan Teknologi untuk Anda!" "Inovasi dan Kreativiti Tanpa Batasan"